MaX5 cup vol gas 2019 in!

Geplaatst op 6 december 2018 | 22:46

Afgelopen vrijdag vond het eindejaarsgala plaats van de MaX5 cup, race- outfits werden verruild voor strakke pakken en mooie jurken.

Enerzijds was er het afscheid van onze trouwe sponsor Mazda Motor Nederland, anderzijds waren er genoeg dingen te vieren. 

De MaX5 cup zal vol gas door gaan; met afgelopen jaar 80 verschillende rijders en minstens 95 bestaande racewagens staat de cup weer garant voor volle startvelden en enthousiasme om de beste in het veld te zijn. Op het gala werd de nieuwe cup-coördinator gepresenteerd: Leo van der Meer zal zich vanaf nu inzetten voor ons race-plezier!

 “ik kan me nog herinneren dat we in 2008 met drie Nederlandse Mazda's en een aantal Engelsen aan de start stonden bij de DNRT. Binnen een aantal jaar was de cup ontzettend hard gegroeid en hadden we met de ondersteuning van Mazda Motor Nederland een vol veld en mooie extra evenementen. Ik verheug me erop om, in samenwerking met de frisse wind van het nieuwe bestuur, deze mooie cup te mogen coördineren. En uiteraard stellen we als doel de cup nieuw leven in te blazen en nieuwe aanwas te vinden. Het racen in een MaX5 cup is geweldig met de achterwielaandrijving, 130pk,  het lage gewicht en de 50/50 gewichtsverdeling. Ik zou geen enkele andere raceklasse kennen waarbij je zoveel waar voor je geld krijgt!”  - Leo van der Meer.

Wat gaat er allemaal veranderen in 2019?

Met een nieuw bestuur en een nieuwe cup-coördinator zullen er zaken gaan veranderen, wel blijft het technisch regelement in de basis gelijk en ook de catering en het clubhuis/hospitality blijven behouden.  

Energie wordt besteed aan heldere communicatie, publiciteit en nieuwe circuits. 

Nieuwe concurrentie is altijd welkom…
Zin om volgend jaar mee te rijden in de MaX5 cup? Neem dan contact op met Leo van der Meer (0623988538) of bezoek de website www.max5racing.nl

Eerstvolgende race: Nieuwjaarsrace - circuitpark Zandvoort op 5 januari 2019

Hopelijk tot dan! 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Golf GTI straat legale trackday auto.
aangeboden deze net gerebuilde Golf 1 GTI uit 1979.
Met de zeer gezochte kleine achterlichten.

Body was in keurig nette originele staat, we hebben er een mooie paintjob van laten maken is mint nu.

Heeft van binnen nieuw tapijt en voor en achter nieuwe binnenpanelen gekregen, dus alles fris.
Tapijt heeft nog klein beetje aandacht nodig rond de rolkooi poten.
Rolkooi is demontabel, voor Belgie.

Originele 1800 motor is nog steeds gemonteerd nu wel met een andere nokkenas en gereviseerde injectie.

Onderstel heeft rondom schijfremmen met G60 remmen.
Met de auto mee komt een complete harde bussen kit en VW...
» lees verder