KWH Racing organiseert eerste jaarlijkse KWH Racing Slalom voor jong en oud!

Geplaatst op 29 mei 2019 | 19:09

Op zaterdag 8 juni organiseert KWH Racing de eerste jaarlijks terugkerende KWH Racing Slalom voor jong en oud op het Midland Circuit bij Lelystad.

Iedereen mag met eigen auto deelnemen, of kan een van onze auto’s huren en deelname vanaf 12(!) jaar is al mogelijk. 
 
KWH Racing heeft als doel om de raceambities voor onze klanten waar te maken. Iedereen die wil gaan racen heeft minimaal één vaardigheid nodig en dat is wagenbeheersing. De autoslalom is bij uitstek geschikt om met weinig risico kennis te maken met de autosport en tevens een goede wagenbeheersing op te bouwen. Grote namen als Tom Coronel (sr) en Arie Luyendyk zijn onder andere begonnen met autoslalom. 
 
 
In ons eigen debuut jaar starten we ook gelijk met dit slalom-evenement, met als doel, er van uitgaande dat het een succes wordt, dit jaarlijks te gaan organiseren. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers en van tevoren opgeven is verplicht. Voor slechts € 100,00 mag een deelnemer met eigen auto onbeperkt rondjes rijden om te proberen die snelste tijd in zijn/haar eigen klasse neer te zetten. Als een coureur wel aspiraties heeft, maar zelf geen auto heeft die geschikt is om mee te doen, dan kan er van KWH Racing een speciaal voor de slalom geprepareerde raceauto gehuurd worden. Er zijn diverse klasses waar de coureurs in worden ingedeeld, op basis van de auto waarmee deelgenomen wordt. In elke klasse kunnen er prijzen worden gewonnen alsmede de snelste van de hele dag. 
Wat dit evenement onder andere uniek maakt is dat de jeugd vanaf 12 jaar al mag deelnemen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de jonge coureur met de voeten bij de pedalen kan komen en nog steeds boven het stuur uit kan kijken en dat er testparcourtje veilig afgelegd wordt. Uiteraard zit er altijd een ervaren instructeur naast de jonge coureur. 
 
Het evenement wordt gehouden op het Midland Circuit aan de Talingweg 89 in Lelystad. Het terrein is vrij toegankelijk en bezoekers zijn dan ook van harte welkom. Het programma is eenvoudig en ziet er als volgt uit: 
10:00 – 10:30 aankomst 
10:30 – 11:00 briefing 
11:00 – 17:00 RACEN 
17:30 – 18:00 prijsuitreiking 
 
Aanmelden kan door het inschrijfformulier te downloaden op onze website en deze volledig ingevuld op te sturen naar info@kwh-racing.nl
Het inschrijfformulier is te vinden op onze website https://www.kwh-racing.nl/contact/formulieren-downloaden 
Voor meer info kijk op onze website: www.kwh-racing.nl onder “Evenementen” op onze Facebook pagina of bellen of Whatsappen kan ook op 06 4610 0833 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
206 GTI Met rolkooi
Hierbij aangeboden een 206 gti met KNAF kooi. Goede kooi. Ook voor eventueel DNRT, yunkyard etc te gebruiken.
Auto heeft geen schade gehad maar voorop is gebruikt voor een andere auto. Verder is hij rondom verlaagt door verlagingsveren
Bij de auto zitten diversen onderdelen. Motor en bak 180.000 baksteen afgebroken. Motor 230.000km
Eventueel in overleg nog divers plaatwerk, subframe, stuurhuizen, achterassen etc erbij te koop.
Auto mag weg, hoeft niet.
Bij interesse hoor ik het graag of een goed bd
» lees verder