Jadbalja Persoonality stapt over op Saker Sportscar Sprint

Geplaatst op 5 februari 2008 | 23:29

Het raceteam van Persoonality zal voor komend seizoen overstappen naar een Saker Sportscar Sprint bolide. Na enkele seizoenen in een gesloten GT aan de Saker Challenge te hebben deelgenomen, hebben Johan Garrelfs en Bob Weghorst besloten om vanaf komend seizoen de strijd aan te gaan in deze spectaculaire open raceauto.

“Onze GT van afgelopen seizoen is om praktische redenen gebruikt voor onze teamgenoten Jeroen Bleekemolen en Laurens Meyer in de Winter Endurance Series, zodoende konden wij voor komend seizoen kiezen tussen een nieuwe GT of Sprint. Daarom hebben Johan en ik in januari met de Saker Sprint getest en de keuze is unaniem op de Sprint gevallen, dit gaf namelijk zo’n intense ervaring!” Aldus Bob Weghorst, die samen met Johan Garrelfs zijn vierde seizoen in de Saker Challenge ingaat.

Persoonality zorgt ervoor dat ondernemers geen omkijken meer hebben naar hun personeelszaken. Door gebruik te maken van payrolling liggen de personeelsadministratie én bijbehorende arbeidsrechterlijke risico's bij het payrollbedrijf. Sinds enkele jaren neemt Persoonality deel aan de Saker Sportscar Challenge. Persoonality is namelijk altijd op zoek naar vernieuwingen. Vandaar dat het bedrijf zich graag koppelt aan Jadbalja en de uitdagende Saker Challenge. Daarnaast worden de race- en sponsordagen tevens gebruikt om relaties uit te nodigen. Ook met haar overige sponsoractiviteiten tracht het bedrijf vooruitstrevend te zijn. Zo is Persoonality onder andere hoofdsponsor van het damesteam van Fc Twente en steunt het een aantal maatschappelijke doelen.

Het nieuwe Saker Sportscar Challenge seizoen start op zaterdag 5 april op Circuit Park Zandvoort. De verwachting is dat de competitie, met meerdere nieuwe teams, heviger dan ooit zal zijn. Persoonality kijkt daarom uit naar een spannend en sportief raceseizoen.

Via onderstaande link zijn onboard beelden te zien van een Saker-taxirit met Johan Garrelfs in de Jadbalja Persoonality Saker GT op Spa-Francorchamps afgelopen seizoen: http://www.youtube.com/watch?v=Rzk1nP0CPqs

www.persoonality.com
www.jadbalja.nl

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Slicks 20 54 13
Wie heeft er banden(slicks)
20 54 13 het liefst Michelin
Gebruikt of nieuw
0642180590
» lees verder