Inschrijving Endurance geopend!

Geplaatst op 21 februari 2016 | 19:03

De kalender is bekend, de prijzen ook, dus kom maar op!

Nog een maand en dan staan we aan de start van wederom een dik gevuld DNRT jaar. Met natuurlijk ook weer de Endurance! Hoe zat het ook al weer? Nou zo dus;

25 april - 6h Assen €600,-
10 juli - 12h Zandvoort €800,-
18 september - 12h Zandvoort €750,-

Om de prijs hoef je het dus niet te laten! Of je moet geen auto hebben. Maar ook dáár hebben we een oplossing voor. Namelijk onze website RaceAutoTeKoop.nl Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie aanbieding gezien om direct al een compleet team van twee auto's neer te zetten voor dit jaar. Twee Ibiza's van Bas Koeten. Dat weet je dat het goed zit! Check http://www.raceautotekoop.nl/overzicht/detail.php?id=2281 Maar ongetwijfeld staan er nog veel meer mooie Endurance wapens klaar om ingezet te worden. Toon ze vooral op deze website!

En dan nog eventjes een paar mooie plaatjes voor Thomas Bakker. Gewoon, omdat het zo een mooi jaar was. En vergeet je niet vast in te schrijven via am.waterreus@hetnet.nl! En wellicht kunnen wij jou team dan onder de aandacht brengen, zoals we dat binnenkort met een compleet Belgisch team zullen gaan doen. Leuk om meer auto's uit die hoek te mogen verwelkomen!

Tekst: Timo Wagenaar Hummelinck
Foto's: Thomas Bakker

 

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
6 versnbak VW golf gti.
Nieuw gekochte 6 versn bak met een nieuw Grippler sper erin.
Ivm overgaan naar Dsg bak.
Zie label voor bak code.
Fakturen zijn erbij.
» lees verder