Groot Endurance startveld, met nog enkele rijdersplekken beschikbaar!

Geplaatst op 6 oktober 2017 | 17:45

Het laatste Endurance evenement beloofd een knaller te worden. Daar wil je bij zijn. BIG TIME!

Volgende week zaterdag hebben we niet alleen auto's A op Circuitpark Zandvoort, maar ook de afsluitende Endurance knaller van het jaar! De 10 uur van Zandvoort.

Natuurlijk blijft de helft van het A veld voor deze 10 uur de volgende dag. Of misschien ook wel niet. Hoe dan ook, we gaan alleen al binnen de voorinschrijving af op nu al een veld van meer 40 rijders! Benieuwd waar we op uit gaan komen als we daar straks de niet-voorinschrijvers bij op tellen.

Vorige week boden we Dick van Rij ('Grote Smurf') aan als zoekende rijder, maar we hebben weer een paar plekjes gevonden. Zo is de New Ibiza van Bas Koeten Racing nog op zoek naar een derde rijder. Maar ook is er nog een plekje in de nieuwe Honda Civic cup wagen, dat gaat zelfs nog maar om de laatste drie uurtjes. Maar ook hebben we nog een Golf beschikbaar. En die zou zomaar eens hele hoge ogen kunnen gooien.

Het is het Belgische Fast and Fun wat hun Cup Golf in zet met de rijders Kurt Heirman, Peter van Delm en nog een nummer drie die zich er graag mag gaan melden. We hebben het niet zomaar over een team, ze pakken het groots aan. Zo is er eerder dit jaar schade geweest wat direct aanleiding was tot het verbeteren van de auto. Een compleet nieuw front, motorkap, schermen, nieuwe motor, nieuwe set-up, alles nieuw.

 

Kortom, wat krijgen we weer een wereld-event! En wat kijken we er naar uit. Zet nog één keer je schouders eronder voor een volle startgrid. Het is najaar, dus dan is het sowieso al een uitdaging om 10 uur lang op de baan te blijven. Denk er wel om, dat ondanks de vroege schemering geen extra verlichting zoals letstrips aangebracht mogen worden.

Kwalificeren doen we de hieraan voorafgaande dag al. Het complete tijdschema is terug te vinden op de site na dit weekend. Zaterdag kwalificeren, zondag knallen.

Be there! Be there BIG-TIME!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Diverse gebruikte slicks en regenbanden 18 inch te koop aangeboden.
In verband met over compleet te koop aangeboden diverse gebruikte slicks en regenbanden.
10x Michelin s9h 27/65/18
10x Michelin s9f 24/64/18
2x p2a 24/64/18
2x Pirelli dh 265/645/18
4x Hankook c52 240/640/18
4x Hankook c52 280/650/18
Zijn per stuk te koop.
Ophalen en versturen is mogelijk.
» lees verder