Groot Endurance startveld, met nog enkele rijdersplekken beschikbaar!

Geplaatst op 6 oktober 2017 | 17:45

Het laatste Endurance evenement beloofd een knaller te worden. Daar wil je bij zijn. BIG TIME!

Volgende week zaterdag hebben we niet alleen auto's A op Circuitpark Zandvoort, maar ook de afsluitende Endurance knaller van het jaar! De 10 uur van Zandvoort.

Natuurlijk blijft de helft van het A veld voor deze 10 uur de volgende dag. Of misschien ook wel niet. Hoe dan ook, we gaan alleen al binnen de voorinschrijving af op nu al een veld van meer 40 rijders! Benieuwd waar we op uit gaan komen als we daar straks de niet-voorinschrijvers bij op tellen.

Vorige week boden we Dick van Rij ('Grote Smurf') aan als zoekende rijder, maar we hebben weer een paar plekjes gevonden. Zo is de New Ibiza van Bas Koeten Racing nog op zoek naar een derde rijder. Maar ook is er nog een plekje in de nieuwe Honda Civic cup wagen, dat gaat zelfs nog maar om de laatste drie uurtjes. Maar ook hebben we nog een Golf beschikbaar. En die zou zomaar eens hele hoge ogen kunnen gooien.

Het is het Belgische Fast and Fun wat hun Cup Golf in zet met de rijders Kurt Heirman, Peter van Delm en nog een nummer drie die zich er graag mag gaan melden. We hebben het niet zomaar over een team, ze pakken het groots aan. Zo is er eerder dit jaar schade geweest wat direct aanleiding was tot het verbeteren van de auto. Een compleet nieuw front, motorkap, schermen, nieuwe motor, nieuwe set-up, alles nieuw.

 

Kortom, wat krijgen we weer een wereld-event! En wat kijken we er naar uit. Zet nog één keer je schouders eronder voor een volle startgrid. Het is najaar, dus dan is het sowieso al een uitdaging om 10 uur lang op de baan te blijven. Denk er wel om, dat ondanks de vroege schemering geen extra verlichting zoals letstrips aangebracht mogen worden.

Kwalificeren doen we de hieraan voorafgaande dag al. Het complete tijdschema is terug te vinden op de site na dit weekend. Zaterdag kwalificeren, zondag knallen.

Be there! Be there BIG-TIME!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
BMw e30 325i
Bonjour,

Avec regret je mets en vente ma BM,

Elle a été entièrement restaurée en 2016,

Carrosserie 320i avec moteur 325i m20b25.

suspension Bilstein route.

Pont autobloquant 25%.

Abaissement 3cm.

Elargisseur de voie 20mm.

Frein a disque ventilé, rainuré, perforé.

Ligne d'échappement Gr A, 6 en 1 et casserole une sortie.

Barre anti rapprochement avant et arrière.

Filtre a air KN.

Jantes alu 17" et pneu racing.

2 sièges baquets neuf.

A l'arrière les siège d'origine re...
» lees verder