Gevalletje doorpakken...

Geplaatst op 22 juni 2018 | 13:20

Juweeltjes te koop!

We hebben inmiddels een hoop klassen met mooie startvelden. Daarom gebeurt het nog wel eens dat coureurs om zich heen kijken voor nieuwe avonturen. Een ontwikkeling die we als DNRT graag aanmoedigen, want verandering van spijs doet eten!

Elke klasse heeft zo zijn eigen karakter. Dat komt terug in de auto's of op de baan, naast de baan en in de mensch. Voor jullie rijders een bekend fenomeen. Voor nieuwelingen wat minder. Maar juist daarom moeten jullie ook eerst komen kijken! Klets met je nieuwe potentiële klasse, verdiep je in de auto, kijk naar de wedstrijden en zoek naar een geschikte wagen. Denk daar dan ook goed over na en ga niet over een nacht ijs. Ervaring leert dat je bij een (financieel)tegenvallende start in de autosport al snel de handdoek in de ring gooit, nooit meer terug komt, en dat is jammer. Maar vooral niet nodig!

Nu brengen we u met regelmaat op de hoogte van rijders die teams zoeken, of omgekeerd. En dat werkt best lekker en vlot. Maar toevallig hadden we nu een paar juweeltjes van stoeltjes, die nieuwe eigenaren zoeken. Laten we het daar dan ook maar eens mee proberen!

De eerste wagen is een in topstaat verkerende cup-fighter uit de MaX5-cup. Een verse sterke motor, in een uitstekend geprepareerd jasje zonder een schaderijk verleden. De wagen ziet er niet alleen heel goed uit, maar is door de vorige eigenaar opgebouwd om races te winnen (ex Tom vd Grift) en heeft dus niet zitten beknibbelen op de kosten. Veel gereden is er niet met de auto. Er wordt €11.500,- gevraagd inclusief tweede set wielen etc. Eventueel is er ook een aanhanger bij te kopen en kun je direct door rijden naar het circuit want hij is er klaar voor! Contact kunt u opnemen met Mario; 06-51718557.

 

Uit een heel andere categorie komen de wagens van Bas Koeten Racing. Twee Peugeots voor de gelijknamige cup. U weet wel, waar er in een jaar tijd 100 van gemaakt zijn! De auto's zijn nog niet geprepareerd en daarom zowel met- als zonder kenteken af te nemen. Een is klaar om tot cupracer omgebouwd te worden, terwijl de tweede een dieselaar is, en dus enkel voor onderdelen geschikt is. Letterlijk overgenomen verkoopprijs; 'Wie iets acceptabels biedt, is nieuw eigenaar!'.

 

Dus zien we je deze zondag tijdens de Auto's B op Zandvoort???

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Golf GTI straat legale trackday auto.
aangeboden deze net gerebuilde Golf 1 GTI uit 1979.
Met de zeer gezochte kleine achterlichten.

Body was in keurig nette originele staat, we hebben er een mooie paintjob van laten maken is mint nu.

Heeft van binnen nieuw tapijt en voor en achter nieuwe binnenpanelen gekregen, dus alles fris.
Tapijt heeft nog klein beetje aandacht nodig rond de rolkooi poten.
Rolkooi is demontabel, voor Belgie.

Originele 1800 motor is nog steeds gemonteerd nu wel met een andere nokkenas en gereviseerde injectie.

Onderstel heeft rondom schijfremmen met G60 remmen.
Met de auto mee komt een complete harde bussen kit en VW...
» lees verder