Endurance Zandvoort | 9 (trainen) en 10 (race) juli 2016.

Geplaatst op 29 juni 2016 | 12:29

En ja hoor, de 2e Endurance wedstrijd van 2016 op 10 juli a.s staat op het programma.

Een wedstrijd over 12 uur deze keer. Op zaterdag 9  juli is er gelegenheid om te trainen, zie hiervoor het tijdschema van de 9e.

Na afloop van de kwalificatie zal om 17.15 uur een briefing worden gehouden bij de starttoren.

Inschrijven voor de Endurance wedstrijd in de starttoren, keuren uiteraard in het TC gebouw. Iedereen die met een (vracht) auto komt die niet door de tunnel past, laat het even weten zodat we op een bepaald moment hek open kunnen doen bij de parkeerplaats van Paddock Office, zorg dat je daar dan op tijd klaar staat en volg de aanwijzingen op van degene die daar staat. waarschijnlijk gaat de schuifrail open en kun je zolang parkeren op Paddock 2 naast het TC gebouw.

Uiteraard geeft het ook wat problemen met de pitboxen, maar aan het eind van de dag zijn deze volledig ter jullie beschikking.

Voor het geval er teams zijn die niet in de gelegenheid zijn te kwalificeren, zullen deze in volgorde van startnummer aan het startveld worden toegevoegd.

Lees voor aller zekerheid het tankreglement in het Algemeen Reglement B nog even door en uiteraard ook het bijzonder reglement. Zie voor de banden leverantie de website van DNRT.

Vergeet niet je eventuele tijdstraf van te voren aan te melden door een tikje te geven tegen het raam van het secretariaat.

Met vriendelijke groet,

Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder