Druk weekend! Waar ga jij je klaar maken voor komend seizoen?

Geplaatst op 2 maart 2018 | 19:53

Liefs 3 evenementen!

Komend weekend staat bom-vol met autosport evenementen die meer dan de moeite waard zullen zijn.

Natuurlijk hebben we morgen (zaterdag) de 'Febo Final 4' op Zandvoort. Af echte afsluiting van de winter zullen daar de meest waanzinnige kanonnen vechten voor eeuwige roem. Om 12 uur zullen ze van start gaan.

Zondag kunnen we vervolgens op doorreis naar Boxtel, waar er bij Classic Park het jaarlijkse 'Race Car Event' plaats zal vinden, in samenwerking met Driving-Fun. Een hoop bekende racewagens, van de Marcos van Euser tot Dakar helden tot onze eigen 318i cup. Overweg je in de B18 of B19 cup te gaan rijden volgend jaar? Dan moet je zeker hier zijn.

Maar natuurlijk is er in Leeuwarden de niet te missen Racing Expo. Twee dagen lang autosport in alle denkbare vormen. Er is zelfs een spectaculaire 'live-area' waar serieus hard gereden wordt. Soms net iets 'te' hard, en dat maakt het als toeschouwer natuurlijk wel zo leuk.

Kortom, 2018 gaat nu écht van start!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Ron van Eeuwen zoekt stoeltje 2x10
Zandvoort-Commentator (soms DNRT) wil graag zijn "ervaringsdeskundigheid" in stand houden en zoekt een stoeltje voor de 2x10 uursrace. Veel Endurance races gereden wo. 6x 24uurs. Vooral snel in de regen. Wie helpt me aan een zitje? Bel Ron van Eeuwen: 06-20211411
» lees verder