Donderdag 11 mei | Auto's A | Assen

Geplaatst op 28 april 2017 | 18:13

Het is al weer eventjes geleden, te lang geleden, dat we ons allen hebben verzameld op het TT-circuit van Assen.

Altijd weer een waanzinnig avontuur. Kun jij wel volgas door Ramshoek? Da's lekker! Vind jij Strubben wel een leuke uitdagende bocht, dan heb jíj die techniek wél in orde. En er zijn maar weinig bochten als de Haarbocht waar je de auto zó in kunt smijten. De uitslagen zijn wat dat betreft ook altijd verrassend, wand het is toch weer heel anders dan Zandvoort. Iets verder ook, maar al het lekkers komt van ver. 

 

 

Precies over twee weken, donderdag 11 mei gaan we met alle klassen van start. We kijken er naar uit. We zien je daar!

 

Maar voordat we afreizen nog eventjes aandacht voor het volgende. Na ons eerste evenement willen we graag de volgende technische zaken onder de aandacht brengen. Loop met het onderstaande lijstje even langs je auto.

  • Controleer of je stoel goed vast staat, alle bouten aangedraaid en ook geen speling op de stoelrails
  • Brandblusser gekeurd is
  • Accupolen afgeplakt
  • Controleer of het hoofdstroom onderbreker systeem ook daadwerkelijk werkt en de blauwe driehoek sticker bij de buitenschakelaar aanwezig is.
  • Controleer de diameter van de hoofdbuis van de rolkooi, de buis “achter de voorstoelen ter hoogte van de B stijl”, deze dient 50  * 2 mm of 45 * 2,5mm te zijn

Wanneer je twijfelt of er zaken aan de auto niet conform het reglement zijn, aarzel niet en neem dan even contact met ons op. 

Succes met de voorbereidingen voor Assen!

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder