DNRT's next cameraman/vrouw! (vrijwilligerswerk)

Geplaatst op 26 december 2017 | 10:35

Nog niet bekend mee maar wel enthousiast? Geen probleem, wij leiden je op, wij hebben het materiaal.

Geachte rijders, fans, monteurs en andere aanhang,

Zoals jullie weten zijn we druk met video-reportages om mensen te informeren en te enthousiasmeren over de race-avonturen bij de DNRT. Dat zijn er namelijk nogal wat! En dan te bedenken dat sprintraces een heel andere benadering hebben dan de Endurance. En dat een wedstrijdverslag in de verste verte niet lijkt op een interview uit de pits. Je moet overal tegelijk zijn maar maakt dan ook een hoop mee, en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Je werkt direct met de coureurs, maakt de races van binnenuit mee en wordt werkelijk elke pitbox in getrokken waar je aan voorbij loopt. Fantastische avonturen! Je staat midden in de wedstrijden.

Maar inmiddels worden de evenementen, alle rijders en de informatievoorziening zo groot dat we groeipijn hebben! En daar hebben we hulp bij nodig! Materiaal hebben we genoeg. Maar nu nog een enthousiasteling die ons daarbij kan helpen. Dat mag natuurlijk iemand met ervaring of werkervaring zijn in deze hoek, maar ook een ongeschreven blad die we zelf kunnen opleiden. Mensen voor achter de camera, of misschien ook wel eens voor, in ieder geval een nieuw lid van de media-familie!

Ben jij die persoon? Neem dan contact op met Thomas Bakker via thomas.bakker.fotografie@gmail.com en doe mee! Maar wees gewaarschuwd, het werkt verslavend...

DNRT Media Team

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Officiële Adidas Raceoverall - Nieuwstaat - Ongeveer maat 48
Officiële Adidas Climacool raceoverall van het team RAM Racing. Door het team gebruikt tijdens hun seizoen met Ferrari in het 2014 World Endurance Championship en de 24 Uur van Le Mans.

De overall is custom made voor hun coureurs, maar komt ongeveer overeen met maat 48 van de 'standaardmaten' van deze overall. Ik ben zelf 1.85m en 73KG en mij is hij vooral iets te kort en net iets te smal. Denk dat hij iemand van 1.75m à 1.80m met een slank/normaal postuur prima zou passen.

Deze overall is in werkelijk fantastische staat; het is niet te zien dat deze overall gebruikt is, geen vlekje te bekennen!

Overall is nog steeds goedgekeurd om mee te rac...
» lees verder