DNRT Endurance 6H Zandvoort

Geplaatst op 25 mei 2019 | 22:14

Na de seizoenstart tijdens de Paasraces is het nu de beurt aan de Endurance deelnemers, de eerste wedstrijd is op zondag 2 juni a.s.

Middels deze link tref je het klasse- en bijzonder reglement, de uitleg over de tracklimits, alsmede het tijdschema aan. Het inschrijfgeld voor deze eerste wedstrijd bedraagt  € 720.-- per team. 
 
Deelnemende teams kunnen zelf een keuze maken voor de klasse waarin zij gaan rijden, zie hiervoor het reglement, eventuele wijziging dient in het eerste uur van de race te worden aangegeven. Bij twijfel wijst de organisatie de klasse toe, indien dit niet juist blijkt te zijn volgt aanpassing. We kunnen op 1 juni 2019 vanaf 18.00 uur terecht op het circuit. De inschrijving en keuring zal vanaf die tijd alvast plaats vinden in het TC gebouw tot uiterlijk 20.00 uur.
 
 
De rijderbriefing zal wederom worden gehouden in het media center, het tijdstip staat vermeld op het tijdschema. Het media center vind je als je de 1e trap opgaat op Paddock 1. Er zullen bij de inschrijving briefingnotes over de algemene gedragsregels bij de DNRT worden uitgereikt. Deze zijn geldig voor het jaar 2019.
 
Graag ook nog even aandacht voor de hieronder genoemde punten.
Denk om je 2019 licentie, neem deze ook steeds mee of zorg voor een goede foto op bijvoorbeeld je telefoon In verband met de nieuwe privacy wet, kunnen wij geen licentie gegevens meer nakijken.  Omdat niet helemaal bekend is wie er gaan rijden, kan misschien nog een verschuiving in de pit box indeling plaats vinden.
 
Nog even een technisch aandachtspuntje:
Hou de keuringsdatum van de brandblusser in de gaten en let erop dat de brandblusser met 2 stalen beugels gemonteerd moet zijn. De keuringsdatum van de blusser moet naar boven gericht zijn. Verwijder s.v.p. ook de oude TC keuring stickers en biedt de auto race klaar en schoon bij de TC aan, dus niet volgeladen met banden e.d.
 
Lees voor aller zekerheid het tankreglement in het Algemeen Reglement Club Sport nog even door en uiteraard ook het bijzonder reglement.
 
Vergeet niet je eventuele tijdstraf van te voren aan te melden door een tikje te geven tegen het raam van het secretariaat. Sven zal jullie in het weekend van 1 en 2 juni terzijde staan, dus doeislief!
 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
206 GTI Met rolkooi
Hierbij aangeboden een 206 gti met KNAF kooi. Goede kooi. Ook voor eventueel DNRT, yunkyard etc te gebruiken.
Auto heeft geen schade gehad maar voorop is gebruikt voor een andere auto. Verder is hij rondom verlaagt door verlagingsveren
Bij de auto zitten diversen onderdelen. Motor en bak 180.000 baksteen afgebroken. Motor 230.000km
Eventueel in overleg nog divers plaatwerk, subframe, stuurhuizen, achterassen etc erbij te koop.
Auto mag weg, hoeft niet.
Bij interesse hoor ik het graag of een goed bd
» lees verder