DIA racing natuurlijk aan de start van de volgende 12 uurs!

Geplaatst op 28 juli 2016 | 22:31

Ze stonden vooraan de rij weer Endurance te mogen rijden bij de DNRT. En niet geheel onverdienstelijk!

Willen we u nog voor 18 september alle Endurance team's voorstellen, dan moeten we toch maar eens beginnen. Want de lijst groeit snel!

We kunnen niet om ze heen. Willen we ook niet, want zelden was een Seat Ibiza zo mooi als deze. Ze werden gedwongen een nieuw exemplaar aan te schaffen nadat pa Witteveen de beroemde Scheivlak-koprol maakte. In no time werd een nieuwe Ibiza uit de garage van Ferry Monster uit het schap getrokken. Want Endurance rijden zouden ze!

Het is dan ook terecht dat we dit team als eerste aan u voorstellen. De afgelopen 12 uurs wonnen ze de Sport-Klasse, dus het doel voor de volgende race mogen duidelijk zijn. Met Ferry Monster als snelle service (veel minder tijd kun je haast niet in de pit doorbrengen dan bij deze heren, da's overigens positief bedoeld) ga je op save. En dat is net wat je moet doen bij de Endurance.

Dus hierbij presenteren we u, de eerste Seat Ibiza (we tellen er inmiddels al drie op de lijsten). Ervaring is er bij de rijders, ook bij de sevice, de auto is top en het bewijs (zie afgelopen race) ook. Dames en heren, de favoriet voor 18 september, DIA-Racing!

 

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder