De Paasraces waren meer dan een evenement op zich!

Geplaatst op 28 maart 2016 | 09:50

Dat DNRT de Paasraces dit jaar mocht vervullen was natuurlijk al uniek op zich, maar er was meer reden voor feest.

Zelden hebben we tijdens een eerste evenement zoveel goedgevulde startvelden gehad. En dat alles zonder grote incidenten. Natuurlijk gebeurt er wel eens wat. In ieder geval genoeg voor de toeschouwers. Want met een paar honderd rijders kan dat ook niet anders.

De SLK cup had zijn debuut, en met al 11 auto's op de grid is dit nu al een geslaagde opzet. Is dit kannibalisme? Zorgt het voor versplintering? Nee, het merendeel zijn nieuwe rijders van buiten de DNRT.

Dames en heren; Welkom! Wellicht helpt de wederopstanding van de karting??? Wat misschien nog wel de mooiste tastbare beelden zijn, zijn deze foto's van onze huisfotograaf Thomas Bakker. BMW versus Mazda. E30 versus MX5.

Terwijl de Mazda cup steeds opnieuw voor verbazing blijft zorgen vanwege het hoge rijders-niveau, het spektakel gehalte maar vooral de omvangrijke startvelden laat de E30 cup zien dat ze zich echt niet zomaar op de tweede plek laten zetten. Ook daar, een donders hoog niveau met dikke gevechten op de baan en gezelligheid naast de baan. 46 BMW's tegen 50 Mazda's. Waanzinnig!

En de uitzondering welke we van de KNAF hebben gekregen (namelijk starten met meer dan de maximale 47 auto's) Is glansrijk verdiend. Dames en heren rijders, bedankt voor de geweldige dagen. OCA Marshalls, bedankt voor een veilig en soepel verlopen weekend.

2016 beloofd geweldig worden, na de crisis misschien wel de sterkst groeiende velden gecombineerd met actie binnen de visie van de DNRT. Kom maar op met het volgende evenement!

Tekst; Timo Wagenaar Hummelinck
Foto's; Thomas Bakker en Alwin Bakker
Video: Nils Bakker

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder