De eerste Endurance van 2016: De 6 uur van Assen!!!

Geplaatst op 17 april 2016 | 00:11

Inmiddels zijn de verschillende autosportcompetities over heel de wereld al van start gegaan.

Elk weekend staat bomvol autosportgeweld op de televisie, en zelf hebben we al een uitermate geslaagd evenement op Zandvoort gehad. Namelijk de Paasraces! De Endurance rijders moesten iets langer wachten, maar die kunnen volgende week dinsdag van start. We hebben een aantal interessante inschrijvingen binnen gekregen, dus die zullen we de komende dagen aan u gaan voorstellen.

 

Maar nu eerst; Assen! Dit snelle motorcircuit mag natuurlijk niet op de kalender missen. Daarom gaan we daar over een race van 6 uur kijken wie er het meeste aantal rondjes kan afleggen. Afgelopen jaar bleek dat niet vermogen, maar pitstopstrategieën en slim rijden de winnaars naar voren brachten.

 

Het inschrijfgeld bedraagt maar €600,- voor dit eerste Endurance evenement. Of wel: €100 per uur of €1,67 per minuut! En dat moet samen met de verplichte Interstate banden en Hawk remblokken toch de goedkoopste manier van racen zijn! Zijn deze niet leverbaar voor uw wapen, neem dan asap contact met ons op.

 

25 april zal de dag zijn, hoewel we pas om 19.00 uur de dag van tevoren het circuit op kunnen ivm een ander evenement. Pitboxen kunnen nog wel ingericht worden. Vanaf 19.30 uur is het dan ook mogelijk om alvast in te schrijven en te keuren.

 

We hopen u allen in grote getale op 25 april op Assen te zien (navigatie dus eventjes aanpassen voor dit bijna Duitse circuit) waar we de ‘kick-off’  zullen beleven van een knallend Endurance 2016.

 Don’t miss it!

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder