BMW Compact Cup meerijdag: voor wie nog twijfelt...

Geplaatst op 3 november 2018 | 17:44

Op 18 november organiseert de BMW Compact Cup een meerijdag voor degenen die nog twijfelen aan de capaciteiten van deze budgetvriendelijke raceauto.

Schrijf je gratis in via de website voor een aantal snelle ronden over Circuit Zandvoort.

Met de dit jaar geintroduceerde nieuwe B18 klasse komt de groei van de Compact Cup in een stroomversnelling, met sindsdien al een vijftal nieuwe inschrijvers. Naast de bestaande auto's (vanaf nu dus B19 genoemd) is de B18 auto een fantastisch scherp concept qua rijplezier en betaalbaarheid. Met behulp van de via DNRT te verkrijgen kit is voor nog geen €5000,- een achterwielaangedreven raceauto op de baan te zetten... zoals al eerder gezegd: nóg beter gaat het niet worden! 

Bekijk de film voor een impressie en het verhaal over de plannen voor volgend jaar. We zien geinteresseerden graag op 18 november!

BMWCompactCup.nl

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
E36 325i
Te koop nette en goede E36 325i non vanos. Auto heeft 45% sperr diff , schroefrolkooi , AST onderstel 2 weg instelbaar. Auto stuurt superstrak en is goed bijgehouden. Is de laatste 4 jaar gebruikt als trackday auto. Voor een kleine meerprijs zijn er nog een hoeveelheid reserveonderdelen te koop. Zoals remdelen, dynamo’s , motordelen en plaatwerk » lees verder