Black Falcon-Mercedes-AMG wint 15e Hankook 24H DUBAI

Geplaatst op 11 januari 2020 | 18:56

De Black Falcon Mercedes-AMG GT3 met het startnummer 4 en de rijders Khaled Al Qubaisi uit de Verenigde Arabische Emiraten, Ben Barker uit Groot-Brittannië, de beide Duitsers Hubert Haupt en Manuel Metzger en de Nederlander Jeroen Bleekemolen is bevestigd als de winnaar van de 15e editie van de Hankook 24H DUBAI.

Voor de eerste maal in de historie van het evenement kon niet de volledige geplande duur worden afgewerkt. Zware regenval en staand water brachten de wedstrijdleiding ertoe, de race na zeven uur en 17 minuten met de rode vlag te onderbreken.

Ondanks de enorme inspanningen van het team en de officials van Dubai Autodrome stond aanhoudende regenval gedurende de nacht en de ochtend de voortzetting van de race in de weg.

Er werd besloten, de race om veiligheidsredenen niet voort te zetten, een beslissing die door iedereen in de pitstraat en het rennerskwartier unaniem werd geaccepteerd en begroet.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
206 GTI Met rolkooi
Hierbij aangeboden een 206 gti met KNAF kooi. Goede kooi. Ook voor eventueel DNRT, yunkyard etc te gebruiken.
Auto heeft geen schade gehad maar voorop is gebruikt voor een andere auto. Verder is hij rondom verlaagt door verlagingsveren
Bij de auto zitten diversen onderdelen. Motor en bak 180.000 baksteen afgebroken. Motor 230.000km
Eventueel in overleg nog divers plaatwerk, subframe, stuurhuizen, achterassen etc erbij te koop.
Auto mag weg, hoeft niet.
Bij interesse hoor ik het graag of een goed bd
» lees verder