Beste Huub

Geplaatst op 11 december 2016 | 21:54

Om te beginnen natuurlijk van harte welkom bij de laatste Dutch Historic Race & Rally Memories meeting van 2016.

Het is Hannie dit jaar ten 2e male gelukt, je met een smoes ergens naar toe te lokken. Gelukkig voor jouw, betreft het nu slechts een informeel gebeuren.

Als reden je hier te laten komen, gaf zij bij je aan even gezellig het jaar af te sluiten met ons. Natuurlijk klopt dat ook, want we vinden het zeker leuk dat je erbij bent!! Er is echter nog een reden dat je hier bent en dat verdient een korte uitleg!

Ergens begin dit jaar, heeft Hannie via internet, mijn creatieve ik benadert, met de vraag een bijzondere bijdrage te leveren, aan die inmiddels memorabele 16e oktober j.l. De dag waarop je volkomen onverwacht het  ereschavot van het circuit mocht beklimmen om het als ridder weer te verlaten.
Het siert mij niet, maar in alle hectiek die ik dit jaar beleefde, was Hannie`s verzoek mij vol-ko-men ontschoten.
Toen zij mij er op die bewuste zondag aan herinnerde, ging er traag een lampje branden en voelde ik zachtjes de grond onder mijn voeten wegzakken. Vergeten dus. Ik beloofde het alsnog op te pakken!

Goed, het lag dus in de bedoeling om je op die dag, namens de leden van DHRRM, dit kado te geven, wat dus typisch niet gelukt is….. 

thomas.bakker.fotografie@gmail.com

Waarom dit kado?
Naast in het kader van je ridderorde, hebben veel leden van onze site, waaronder ikzelf, je racecarrière vanaf het begin gevolgd en kennen de auto`s waarin je je ongetwijfeld kostelijk vermaakt hebt, nagenoeg allemaal.

Wij genieten middels onze FB pagina dan ook veelvuldig van het in omloop zijnde beeldmateriaal hiervan.
Het waren er veel Huub, eigenlijk teveel om te kunnen kiezen welke als onderwerp voor het kado zou dienen. Uiteindelijk is er toch één uitgelicht en dat werd:. “The old Lady.”  Die machtig mooie dikke 3.0 CSL. waarmee je in de Seventies door de duinen boenderde.

Onder het motto “beter laat dan nooit”, wil ik je namens DHRRM deze herinnering aanbieden in de vorm van dit originele New Digital Art kunstwerk uit m’n RacingArt &More studio. Waarbij mijn speciale dank uitgaat naar Guido Fohr, die de basis ervoor aanleverde. Het maken van New Digital Art, is een naast de racerij uit de hand gelopen hobby van mij, waar ik inmiddels tot ver over de grenzen opdrachten voor ontvangen heb.

Diverse Nederlandse coureurs w.o. Jan Lammers bezitten er al één en ik er ben er dan ook trots op en beschouw het als een eer, dat ik deze voor een andere racelegende mocht maken. Ik hoop dat hij een mooi plekje krijgt en dat je er nog lang van mag genieten, Huub...

Hans Spelde namens Dutch Historic Race & Rally Memories

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder