AUTO’S B TIJDENS HET NIERSTICHTING WEEKEND op 12 oktober

Geplaatst op 3 oktober 2019 | 14:40

We naderen voor de meeste klassen alweer de laatste race van dit seizoen.

Een aantal klassen heeft nog wel een race in Zolder op 24 oktober aanstaande. Daarna hebben we dan pauze tot april. Dus wel even meepakken nog deze laatste wedstrijd op Circuit Zandvoort!
Maak vooral je oude banden op zodat je daarna weer met een schone lei kan beginnen. Of je kunt natuurlijk ook nog meerijden in het WEK. Daar komen de racers uit alle series bij elkaar met dit seizoen twee wedstrijden van 4 uur op Zandvoort. De Zandvoort 500 vindt plaats op zondag 3 november a.s. en zal tevens de laatste race zijn op het huidige circuit.

Het tijdschema voor zaterdag 12 oktober tref je hier aan. Zoals gebruikelijk, het laatste weekend, hebben we het inschrijfgeld iets verhoogd en wel met € 2.- voor de collectebus van de Nierstichting. Dus stop ook nog wat extra losse muntjes in je zak.

Tijdens de pauze zal een aantal Volvo’s enige promotieronden rijden.

De kampioenen van 2019 van de Volvo 360, de Mazda MX 5, BMW E30 en BMW 318 klasse zullen tijdens de prijsuitreiking ook in het zonnetje worden gezet. Deze huldiging vindt natuurlijk plaats op het podium.

Op vrijdagavond 11 oktober vanaf ongeveer 18.15 uur willen we inschrijven en keuren tot uiterlijk 20.30 uur. Het circuit is op vrijdag verhuurd tot 19.00 uur, hou hier dus rekening mee met de toegang tot de pitboxen.

Tot de 12e! 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder