Auto's A | Zondag 9 april 2017 | Zandvoort

Geplaatst op 26 maart 2017 | 18:01

Beste Racevrienden

Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het eerste “A” evenement van het seizoen op  Zondag 9 april 2017 in Zandvoort.         

Bijgaand het tijdschema voor 9 april.  Op zaterdagavond ( 8 april ) willen we vanaf ongeveer 18.30 uur vast gaan inschrijven in het TC gebouw, er kan dan ook worden gekeurd.  Hou er rekening mee dat de inschrijving bij de eerste race altijd iets langer duurt.

Extra aandacht voor de rijders in de Toer/Sport/Super Lees het reglement nog even goed door, voor wat betreft de rondetijden. Je kunt je voorkeur voor een klasse aangeven, maar wij houden wel rekening met de ranking van 2016.

Graag ook nog even aandacht voor de hieronder genoemde punten.

Denk om je (getekende) 2017 licentie, heb je het registratieformulier al  ingevuld en het registratiegeld betaald ?. Nog steeds graag gepast betalen (€ 250.- of  €260.--)  en uiteraard de vrijwaringclausule komen tekenen. De conciërge is tot 20.30 uur aanwezig voor de sleutels van de  pitboxen.  Nog even een technisch aandachtspuntje :

Hou de keuringsdatum van de brandblusser in de gaten en let er op dat de brandblusser met 2 stalen beugels gemonteerd moet zijn.

Nog een dringend  verzoek van de wedstrijdleiding om de opwarmronde snel te rijden, zodat we zo min mogelijk tijd verliezen. 

Op Paddock 2 is een ruimte gereserveerd voor de SLK klasse zodat alle auto’s daar bij elkaar kunnen staan. Zie bijgaande plattegrond, een vriendelijk verzoek aan de andere deelnemers daar rekening mee te houden.

Wij gaan ervan uit dat we een veilig en prettig seizoen tegemoet gaan.

Groeten,
Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
E46 M3 remklauwen voor E36/E46 NON-M
Ik verkoop een set E46 M3 remklauwen welke zijn aangepast om op een standaard E36 of E46 fusee te passen. Dus NIET op een M-fusee.

Er zit een setje gloednieuwe CL RC6 blokjes in.

Dus plug-n-play voor alle E36 en E46 modellen. Betere upgrade als de 330 klauwen.
» lees verder