Auto's A | Assen | 11-05-2017

Geplaatst op 1 mei 2017 | 20:21

Op 11 mei a.s. gaan we een uitstapje maken naar Assen.

Dit jaar eerder in de kalender dan anders.  We hebben deze keer de PCR Porsche klasse te gast,  dus we kunnen volle velden verwachten.  Het tijdschema tref je hierbij aan.  Inschrijfgeld € 250.-.(+ € 10.)

Assen is altijd een heel prettige afwisseling.  Het is een supercircuit met weer veel dingen die je op Zandvoort en Zolder niet hebt. Het is weliswaar 200 km (voor de meesten), maar geeft daardoor ook dat beetje buitenland en vakantie gevoel. .

Inschrijven en keuren kan woensdagavond vanaf  ongeveer 18.15 uur in het TC gebouw, of uiteraard op donderdagochtend.

De prijs van de boxen is  € 95.-. Hou er rekening mee dat voor de pitboxen € 100.-  borg moet worden betaald. Zodra de box schoon wordt opgeleverd ontvang je dat uiteraard weer terug, in Assen wordt dat streng gecontroleerd.

Graag nog even jullie aandacht voor het volgende: 

Na ons eerste evenement willen we graag de volgende technische zaken onder de aandacht brengen.  Loop met het onderstaande lijstje even langs je auto.

  • Controleer of je stoel goed vast staat, alle bouten zijn aangedraaid en ook geen speling op de stoelrails zit
  • Brandblusser gekeurd is
  • Accupolen afgeplakt
  • Controleer of het hoofdstroom onderbreker systeem ook daadwerkelijk werkt en de blauwe driehoek sticker bij de buitenschakelaar aanwezig is.
  • Controleer de diameter van de hoofdbuis van de rolkooi, de buis “achter de voorstoelen ter hoogte van de B stijl”, deze dient 50  * 2 mm of 45 * 2,5mm te zijn.

Wanneer je twijfelt of er zaken aan de auto niet conform het reglement zijn, aarzel niet en neem dan even contact met ons op. 

Succes met de voorbereidingen voor komende race!

Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
E46 M3 remklauwen voor E36/E46 NON-M
Ik verkoop een set E46 M3 remklauwen welke zijn aangepast om op een standaard E36 of E46 fusee te passen. Dus NIET op een M-fusee.

Er zit een setje gloednieuwe CL RC6 blokjes in.

Dus plug-n-play voor alle E36 en E46 modellen. Betere upgrade als de 330 klauwen.
» lees verder