Ard Keff (21 mei 1968 - 16 december 2019)

Geplaatst op 20 december 2019 | 15:27

Na een lange en ongelijke strijd, is afgelopen maandag Ard Keff overleden.

Wie ooit met en tegen Ard gereden heeft, weet dat Ard nooit opgaf en geen meter toegaf en dat is ook hoe hij deze strijd gestreden heeft. Winnen zat er helaas niet in en daarmee verliest DNRT Nederland niet alleen een 4-voudig BMW e30 Cup kampioen, maar ook een harde racer en warme persoonlijkheid voor wie een hand te afstandelijk was en een knuffel vanzelfsprekend.

Zijn laatste race in 2018 was er één om nooit te vergeten: een team opgebouwd uit voormalige tegenstanders gebroederlijk zij aan zij aan de 24 uur. Eerst Assen, toen Zandvoort met de laatste stint voor Ard. Hij reed de race op zijn tandvlees uit en stelde zo de overwinning in de koppelklasse veilig. Racen was zijn passie en geheel in de traditie van het DNRT vond hij het erover praten eigenlijk net zo leuk en belangrijk.

Ard werd 51 jaar oud.

Wij wensen Yolanda, Sammie, Mathijs, Marcel en al die anderen die dit verlies voelen en Ard zullen gaan missen op en naast de baan, alle sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
206 GTI Met rolkooi
Hierbij aangeboden een 206 gti met KNAF kooi. Goede kooi. Ook voor eventueel DNRT, yunkyard etc te gebruiken.
Auto heeft geen schade gehad maar voorop is gebruikt voor een andere auto. Verder is hij rondom verlaagt door verlagingsveren
Bij de auto zitten diversen onderdelen. Motor en bak 180.000 baksteen afgebroken. Motor 230.000km
Eventueel in overleg nog divers plaatwerk, subframe, stuurhuizen, achterassen etc erbij te koop.
Auto mag weg, hoeft niet.
Bij interesse hoor ik het graag of een goed bd
» lees verder