2-4 UUR ENDURANCE PROMO RACE | Zaterdag 14 april 2018 | Zandvoort

Geplaatst op 8 april 2018 | 20:11

Na de eerste sprintraces van afgelopen week, gaat volgend weekend ook de Endurance van start!

Afgelopen weekend was met de startvelden van wel 40 - 50 auto's per race een groot succes. Wat een aantallen, wat een sfeer en wat goed dat de winter er nu echt op zit! Maar ook de Endurance gaat van start. En wel zaterdag 14 april, in de vorm van een 2 én 4 uurs race op dezelfde dag. En dat allemaal voor slechts €600,- per team. En ook de bezoekers zijn spekkoper met enkel een paar euro parkeergeld voor deze dag, want de toegang is als altijd gratis.

We hebben u door de winter heen al voorgesteld aan verschillende team's die dit jaar mee komen strijden. Sommige nieuw, maar toch ook vaak bekende namen. Nu de eerste race voor de deur staat neemt de inschrijflijst een sprong voorwaarts en zit een uitgebreide voorstelling per team er niet meer in. Maar Donovan Wolfrat, Roman Caresani, Donny van Leeuwen, Dick Jan Schermer, Joost Deen, Ton Vink, Willem vd Veen, Lars van t Veer, Eric Stoop, Paul van Lier, Team Golden Tree, Martin Sally, Norman van Beek, Ernest Pronk, Donny van Leeuwen, Peter Poppeijus, Marcel Chastelet, Cees Ragetle, Nico Holdinga, Jurik racing uit Belgie, Kevin van Eldik, Team V.S.G(h)N, Sascha de Goede, Stefan Groenewegen, Peppie en Kokkie (echt waar), Guido Krieg en Koppel team Neleman heten we dit jaar toch ook graag nog welkom!

Wil je zelf ook nog aan de start staan, maar zoek je nog een rijder, of juist een heel team? Laat je wensen aan ons weten! Wellicht kunnen we je nog koppelen aan een geschikte deelnemer.

Voor de complete kalender van dit jaar, check http://www.dnrt.nl/racekalender

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
BMw e30 325i
Bonjour,

Avec regret je mets en vente ma BM,

Elle a été entièrement restaurée en 2016,

Carrosserie 320i avec moteur 325i m20b25.

suspension Bilstein route.

Pont autobloquant 25%.

Abaissement 3cm.

Elargisseur de voie 20mm.

Frein a disque ventilé, rainuré, perforé.

Ligne d'échappement Gr A, 6 en 1 et casserole une sortie.

Barre anti rapprochement avant et arrière.

Filtre a air KN.

Jantes alu 17" et pneu racing.

2 sièges baquets neuf.

A l'arrière les siège d'origine re...
» lees verder