2-4 UUR ENDURANCE PROMO RACE | Zaterdag 14 april 2018 | Zandvoort

Geplaatst op 8 april 2018 | 20:11

Na de eerste sprintraces van afgelopen week, gaat volgend weekend ook de Endurance van start!

Afgelopen weekend was met de startvelden van wel 40 - 50 auto's per race een groot succes. Wat een aantallen, wat een sfeer en wat goed dat de winter er nu echt op zit! Maar ook de Endurance gaat van start. En wel zaterdag 14 april, in de vorm van een 2 én 4 uurs race op dezelfde dag. En dat allemaal voor slechts €600,- per team. En ook de bezoekers zijn spekkoper met enkel een paar euro parkeergeld voor deze dag, want de toegang is als altijd gratis.

We hebben u door de winter heen al voorgesteld aan verschillende team's die dit jaar mee komen strijden. Sommige nieuw, maar toch ook vaak bekende namen. Nu de eerste race voor de deur staat neemt de inschrijflijst een sprong voorwaarts en zit een uitgebreide voorstelling per team er niet meer in. Maar Donovan Wolfrat, Roman Caresani, Donny van Leeuwen, Dick Jan Schermer, Joost Deen, Ton Vink, Willem vd Veen, Lars van t Veer, Eric Stoop, Paul van Lier, Team Golden Tree, Martin Sally, Norman van Beek, Ernest Pronk, Donny van Leeuwen, Peter Poppeijus, Marcel Chastelet, Cees Ragetle, Nico Holdinga, Jurik racing uit Belgie, Kevin van Eldik, Team V.S.G(h)N, Sascha de Goede, Stefan Groenewegen, Peppie en Kokkie (echt waar), Guido Krieg en Koppel team Neleman heten we dit jaar toch ook graag nog welkom!

Wil je zelf ook nog aan de start staan, maar zoek je nog een rijder, of juist een heel team? Laat je wensen aan ons weten! Wellicht kunnen we je nog koppelen aan een geschikte deelnemer.

Voor de complete kalender van dit jaar, check http://www.dnrt.nl/racekalender

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder