17 mei 2016 | Auto's A en B | Zolder

Geplaatst op 4 mei 2016 | 16:52

Beste racevrienden van de geluidsarme auto’s A en B

Als we naar het buitenland gaan dan voelt dat echt aan als vakantie. Nu gaan we daarbij ook nog lekker racen en dat is dubbel. Zolder ligt in België en daar is de sfeer uiterst gemoedelijk en prettig. Drie redenen om deze fantastische vakantie, die maar één dag kost wel even mee te pakken.

Let op!! Voor 9.00 uur is er absolute motorstilte en mogen raceauto’s niet worden gestart. Duwen naar de keuring mag wel en slepen ook. Datzelfde geldt tijdens de middag pauze van 12.00-13.00 uur. Ook niet starten om warm te draaien. Gewoon pauze. Zo heeft ieder circuit weer zijn specialiteiten en met deze is goed te leven.

Geluid op Zolder wordt gemeten door een ambtenaar in functie. Aardige man, maar als hij meer dan 95.0 dB meet moet je tekenen dat je weet dat je in overtreding bent en bij de 2e keer kan je niet meer mee doen. Daar kunnen wij verder niets aan doen. De volledige tekst van het geluidartikel staat in het bijzonder reglement, reden om deze ook door te lezen.

Het tijdschema tref je hierbij aan. De kans is aanwezig dat het tijdschema ter plekke wordt aangepast als er voor sommige klassen  meer of minder deelnemers  komen dan verwacht.

Circuit Zolder is op 16 mei (2e Pinksterdag) gesloten maar we hebben afgesproken dat we vanaf 18.00 uur mogen inschrijven en keuren.

Dit vindt plaats in het wedstrijdsecretariaat, de keuring is in pitbox 34/35. Ook de pitbox sleutels zijn dan aanwezig. 

De prijs van de boxen is € 85.-- en € 100.--- euro borg. (als het kan graag gepast betalen)

Kijk nog even na of je het registratieformulier hebt ingevuld en het registratiegeld hebt betaald.

Tot 16/17 mei a.s.

Succes en groeten,
Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder