12H of Zandvoort Endurance | 18 september 2016

Geplaatst op 11 september 2016 | 21:26

De 3e en laatste Endurance wedstrijd van 2016 komt er aan op zondag 18 september a.s..

Het tijdschema tref je hierbij aan,  het is te onthouden van 8 tot 8 -:)  Er is geen gelegenheid om te trainen dus we gaan de startopstelling maken door middel van loting per klasse.

Inschrijven en keuren doen we op zaterdagavond 17 september vanaf 18.00 uur,  Het circuit is toegankelijk vanaf 17.30 uur.  Uiteraard kun je ook zondagochtend nog terecht.

Het inschrijfgeld voor deze race is € 750.--,  maar we verzoeken vriendelijk aan alle deelnemers, dus ook degenen die alleen een handtekening komen zetten,  € 1.00 te doneren in de collectebus van de Nierstichting.

We proberen met de pitbox indeling zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen,  maar tijdens de Endurance wedstrijd  is het wel handig als iedereen een plaatsje heeft, dus de kans dat er boxen gedeeld moeten worden is zeer groot.

Bijgaand een kort uittreksel uit het reglement met de belangrijkste punten voor de pitstops en het tanken. Lees het dus even door,  het kan je strafseconden schelen!

Aangezien de herfst al een beetje aan het intreden is, hou ook even rekening met het volgende:

Uitsluitend de bij de auto behorende verlichting is toegestaan.  Dus geen extra verlichting  aanbrengen.

Vergeet niet je eventuele tijdstraf van te voren aan te melden door een tikje te geven tegen het raam van het secretariaat.

Wellicht ten overvloede maar zet onnodige aanhangers alsjeblieft niet op de paddock of achter de boxen, de ruimte hebben we hard genoeg nodig voor de race auto’s.

Met vriendelijke groet,
Stichting DNRT

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder